maanantai 10. lokakuuta 2011

Epävakaa persoonallisuushäiriö

Oi ihana pahoinvointi.
Kiitos Antabuksen.

Oma lääkäri vahvisti tuon uuden F60.3 diagnoosin.
Ja jotain viittauksia kuulemma bibolaarisuuteenkin.
Vissiin alkoholidiagnoossikin vaihtui astetta vaikeammalle tasolle.

Aikasemman lääkityksen annostusta lisättiin.
Ketipinoreitakin voisin kuulemma ottaa vaikka 5.

Minusta oltiin ylpeitä polilla.
Hymyilin.

Kävin kirjastossa ja luin puoli tuntia kirjaa.
Siirryin toiseen maailmaan. Havahduin siihen, että itkin.

Läimäsin kirjan kiinni, pomppasin pystyyn ja vein kirjan takaisin hyllyyn.
Vaikken mä sen kirjan takia itkenytkään.

14 kommenttia:

 1. tervetuloa kerhoon, meinaan tuota F60.3. tuntuu muuten, et joka toisella syömishäiriöisellä on tää sama :O Niin monia tietää...

  mikä kirja oli?

  <3

  VastaaPoista
 2. haha mulla ilmeisesti kans F60.3 jepa jeeeee

  VastaaPoista
 3. Joo itsekin tiedän erään tapauksen lisää..

  Itse mietin, että voiko se olla tämän taudin vika, että on sairastunut syömishäiriöön vai onko se seuraus syömishäiriöstä.

  Vai puuttuuko meiltä vaan joku psyykkisiin ongelmiin altistava geeni, kun monella syömishäiriöisellä tuntuu olevan pitkä lista muitakin diagnooseja ja ongelmia.

  Kirja oli Liian lyhyt elämä.

  (Ja mua sattuu toi Antabus! Maha tulessa, sydän muljuaa ja rintaa pistää. Ihanaa.)

  VastaaPoista
 4. kai sinulla seurataan verikokein sitten maksa-arvoja tuon Antabuksen kanssa? itse kun Antabusta kokeilin 2006, tuli todellat pahat pahoinvoinnit siitä, ja verikokeissa sit selvis, että arvot oli kohonneet. ei siis sovi kaikille tuo. :/

  VastaaPoista
 5. Juu mulla tuo kans.Tai oikeestaan sekamuotoinen persoonallisuushäiriö,epävakain piirtein ja si yks toine ikävämpi..Tuota juuri mietin et mahtaako olla.Hyvä et sait tuon antabuksen aloitettua.Toivottavasti tuo huono-olo menee ohi:o!
  Paljon jaksamisia sinne <3 Näin muute sinust yks yö unta.Nuo lääkeunet hassuja!

  VastaaPoista
 6. Ei seurata maksa-arvoja. Vielä ainakaan.
  Pakkausselosteessa muistaakseni luki että on ihan normaalia että maksa-arvot nousee hetkeks, mutta tasottuu kyllä myöhemmin?

  Hurjaa että näinki monella syömishäiriöisellä ilmenee näitä persoonallisuushäiriöitä. Tästä joku tutkija saa kyllä hyvät rahat!

  Ja eiköhän hellitä tämä olo :) Olis ehkä kannattanut alottaa puolikkaalla annoksella, mutta minkäs tässä nyt enää voi.

  Kiitos ♥ Hassua, että oot nähnyt minusta unta :D

  VastaaPoista
 7. Jep! Yksi F60.3 ilmoittautuu joukkoon!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti huonovointisuus menee ohi.

  Mullakin on täällä monena iltana palanut kynttilä pöydällä tai ikkunalla. Joskus ajattelen, että jos voisin katsoa kaikkea tätä ylhäältä käsin, niin näyttäisikö koko valtakuntamme kynttilämereltä, jonka keskellä pienet ihmiset kulkevat?

  VastaaPoista
 9. Mä en vaan tiiä pystynkö tähän.

  VastaaPoista
 10. Selväpäisyyttäkö? Päätä joku päivä, johon asti koitat pystyä ja kestää. Pidä tavoitteet pieninä! Tsemppiä! Halaus <3

  VastaaPoista
 11. (...ja jos et kestä huonovointisuutta, niitä soita siitä huomenna lääkärille!)

  VastaaPoista
 12. siis mikä toi lääke on?:( anteeks oon vähä tyhmä. voimia ja haleja täältä päin<3

  VastaaPoista
 13. Antabus on semmonen lääke mikä tukee alkoholista eroon pääsemistä. Että jos tän lääkityksen aikana maistaakin alkoholia, tulee todella sietämättömän hirveä olo.

  Ja selvinpäin olemista meinasin. En mä pystyis tätä jatkamaan, jos en kääntäis tätä tilannetta laihdutuksen kannalta hyödyks.

  Kiitos ♥

  VastaaPoista
 14. Mä arvasin! Mulla siis kans sama diagnoosi. Kirjoittelin tuonne aiempaan päivitykseen, että saattaisin aavistaa mikä sulla on kun tuntuu sopivan muhun. Ja näinhän se oli. Tai on. Olethan lukenut paljon tuosta? Että tiiät että on saanut alkunsa lapsuudesta, oireillut murrosiässä ja puhjennut sitten jonkun asian seurauksena. Esim. sun syömishäiriön.

  Mulla puhkesi toi vasta aikuisiällä, tai en tie missä se raja menee, mutta näin mulle sanottiin. Samaten sairastuin aikuisiän syömishäiriöön ennen tuota diagnosointia.. Että saattanut mulla sekin sitä pahentaa, puhjennut se on muista hankalista asioista elämässä.

  Ja täällä näytti olevan muitakin samassa diagnoosissa olevia, mukava tietää munkin, löytyy kohtalotovereita :)
  Mutta hei mäkin olen jo yli kolmekymppinen (ei uskoisi!) joten kyllä tekin kaikki selviätte. Kunhan muistatte mistä tuntemukset saattaa johtua, ettei ne aina ole niin vakavia miltä tuntuu ja että aina ei tarvii olla itselle niin ankara. Itse ainakin olen itselle liian ankara ja ruoskin itseäni turhaan ajatuksistani/tuntemuksistani/käyttäytymisestäni.

  Tsemppiä meille kaikille epävakaille <3 Ja eritoten Emmille, vaikutata niin ihanalta tytöltä. Iso virtuaalihali sulle <3

  VastaaPoista